top of page
 • Wie kan er deelnemen aan Kivakemo?
  Alle kinderen van de basisscholen uit de wijken: Keent, Moesel, Fatima en Graswinkel kunnen deelnemen aan Kivakemo. Ook kennissen of logé(e)tjes die deze week bij u verblijven mogen deelnemen, mits u deze kinderen ook heeft ingeschreven bij de aanmeldingen. Kinderen uit de schoolgroepen 1 en 2 van de basisschool kunnen voorwaardelijk worden ingeschreven. Deelname van de kleuters is namelijk afhankelijk van het aantal vrijwillige leiding dat zich aanmeldt. Mocht er onverhoopt een miniem aantal leiding aanmeldingen zijn, dan zullen de ouders/verzorgers van de kinderen uit de groepen 1 en 2 tijdig hiervan op de hoogte worden gesteld.
 • Hoeveel bedraagt het inschrijfgeld van Kivakemo?
  Het inschrijfgeld voor deelname aan de week is €26,00 per deelnemend kind.
 • Waar gaat het inschrijfgeld naar toe?
  Van het inschrijfgeld worden alle zaken in de week bekostigd, zoals: entreegelden, vervoerskosten, zaalhuur, materialen en drukwerk.
 • Op welke manieren is Kivakemo te volgen?
  Ook Kivakemo probeert met de tijd mee te gaan. Wij zijn te volgen via onze website, facebook (www.facebook.com/kivakemo) en instagram (@kivakemo).
 • Kan ik Kivakemo sponsoren?
  Ja natuurlijk kan dat! Als vrijwilligersorganisatie zijn wij altijd op zoek naar mensen die Kivakemo een warm hart toe dragen. Het bijdragen aan deze organisatie middels sponsoring kan op verschillende manieren. Bekijk onze sponsoring-pagina.
 • Is Kivakemo blij met materialen die ik over heb?
  Kivakemo heeft altijd veel spullen nodig om activiteiten in de week te kunnen uitvoeren. Zo zijn wij altijd op zoek naar: plastic borden, plastic bekertjes, knutselgerei (zoals kleurplaten, kinderscharen, wc rolletjes, stiften, gekleurd papier), spellen en buitenspeelmateriaal (oude fietsbanden, ballen, tennisballen, afzetlint, ballonnen, springtouwen, enzovoorts). Heeft u thuis spullen over die u niet meer gebruikt en wilt u ons en de kinderen er een groot plezier mee doen? Neem contact met ons op via onze contact-pagina.
 • Wanneer kan ik mijn kind(eren) aanmelden voor Kivakemo?
  U ontvangt een bericht via de school van uw kind wanneer u uw kind aan kunt melden voor Kivakemo.
 • Kan mijn kind bij vriendjes/vriendinnetjes worden ingedeeld?
  Dit kan. U kunt dit aangeven in het aanmeldformulier. We proberen er bij het maken van de indeling rekening mee te houden. In de meeste gevallen zitten de kinderen samen met hun klasgenootjes in een groep. We kunnen echter niet garanderen dat dit altijd lukt.
 • Kan ik iets wijzigen in de aanmeldingsgegevens?
  Dit kan. Gebruik het contactformulier op onze website en zet in het bericht welke gegevens u wilt veranderen.
 • Is het mogelijk inschrijfgeld terug te krijgen?
  Helaas is dit niet mogelijk. Op basis van het aantal aanmeldingen leggen wij bepaalde zaken vast, zoals: vervoer, entree bij uitjes en schaffen wij de benodigde materialen voor de week aan. Deze zaken worden bekostigd vanuit de inschrijfgelden.
 • Kan ik mijn kind aanmelden nadat de aanmeldtermijn is gesloten?
  Helaas kan uw kind dit jaar niet meer deelnemen aan Kivakemo. Houd voor volgend jaar de website en de brief die u van school krijgt goed in de gaten.
 • Wanneer kan ik me aanmelden als (hulp)leiding?
  De aanmeldingen voor Kivakemo 2023 zijn geopend. De aanmeldingen voor Kivakemo 2024 starten voor november 2023.
 • Hoe meld ik me aan als leiding?
  Ga naar de aanmeldpagina en vul alle benodigde gegevens in. Vervolgens krijg je een aanmeldingsbevestiging per mail.
 • Kan ik me samen met mijn vrienden aanmelden?
  Dit kan tot een maximum van 3 personen. Je kunt dit aangeven in het aanmeldformulier. We proberen er bij het maken van de indeling rekening mee te houden. We kunnen echter niet garanderen dat dit lukt.
 • Wanneer ben ik definitief aangemeld als (hulp)leiding?
  Je krijgt van ons direct na de inschrijving een aanmeldingsbevestiging. In principe ben je, na het ontvangen van de bevestiging, aangemeld als (hulp)leiding. Mochten de inschrijvingen voor (hulp)leiding vol zitten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
 • Kan ik iets wijzigen in mijn aanmeldingsgegevens?
  Dit kan. Gebruik het contactformulier op onze website en zet in het bericht welke gegevens je wil veranderen.
bottom of page