Nieuws
 
Hoofdleiding

Sponsoren
Voorwaarden,   Sponsoren,   Veelgestelde vragen,   Downloads,   Links
© 2013 Kivakemo
Nieuws
Inloggen
Klik hier om in te loggen...

Informatie

Op deze pagina vindt u de volgende informatie:

Waar?

Iedere dag starten we en eindigen we het Kivakemo-terrein:

Sportpark St.-Theunis
Parklaan, Weert


Wanneer?

Kivakemo wordt gehouden van 6 augustus tot en met 10 augustus 2018.


Voor wie?

Kinderen uit de schoolgroepen 1 t/m 8 van de basisscholen uit de wijken Keent, Moesel, Fatima en Graswinkel kunnen meedoen aan Kivakemo. Kennissen of loge(e)tjes, die deze week bij u verblijven, kunnen ook mee doen.

De kinderen worden ingedeeld in groepen, waarbij jongens en meisjes gemengd verdeeld worden. De indeling van de groepen wordt grotendeels gebaseerd op basis van leeftijd/schoolgroep. Deze groepen worden de gehele week begeleid door vrijwillige leiding uit Weert (en omgeving).


Kosten

Kosten voor deelname aan deze week is in 2018 vastgesteld op 21 euro per deelnemend kind. Hiervan worden alle zaken gedurende de week bekostigd, zoals: entreegelden, (spel)materialen, zaalhuur, drukwerkkosten en vervoer per bus.


Verzekering

Tijdens de week vallen de kinderen onder de WA verzekering van Stichting Kindervakantiewerk Weert. Dit wil zeggen dat indien uw kind schade berokkent aan derden (dus niet aan kinderen, leiding of eigendommen van Kivakemo), dit gedekt wordt door de afgesloten WA verzekering van Stichting Kindervakantiewerk Weert. Dit is echter alleen van toepassing gedurende de activiteiten van Kivakemo. Verder geldt de algemene regel dat de eerst afgesloten verzekering geldt boven alle andere verzekeringen. Wij gaan er vanuit dat u zelf een ongevallen- en ziektekostenverzekering voor uw kind heeft afgesloten.

De (hoofd)leiding kan en wil niet aansprakelijk gesteld worden voor niet verzekerde deelnemende kinderen! We verzoeken u dan ook om het aanmeldingsformulier op internet zo volledig mogelijk in te vullen, zodat we bij eventuele ongevallen snel kunnen handelen.


Voorzorgsmaatregelen

Tekenbeten: Het beste is natuurlijk om tekenbeten te voorkomen. Geadviseerd wordt om tijdens activiteiten in de natuur goed sluitende kleding te dragen: lange mouwen, lange broek, broekspijpen in de sokken en stevige schoenen. Een hoofddeksel kan met name bij kinderen voorkomen, dat teken op het hoofd terecht komen. Ondanks voorzorgsmaatregelen is het altijd zinvol het lichaam even goed te bekijken na het wandelen of kamperen in een natuurgebied. Inenting tegen de tekenbeetziekte is niet mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Weersomstandigheden: Kivakemo vindt plaats tijdens verschillende weersomstandigheden. Zorg ervoor dat u en uw kind op deze omstandigheden zo goed mogelijk voorbereid zijn.
Bij warm en zonnig weer is het verstandig om uw kind gekleed te laten gaan in luchtige kleding, een hoofddeksel te laten dragen, veel drinken mee te geven en vooraf goed in te laten smeren.
Bij regen en/of kou is het ook verstandig uw kind hier goed op voorbereid te laten zijn. Zorg voor warme(re) kleding, eventueel een regenpak en regenlaarzen.


Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen.